Ali ste vedeli, da pravilno nastavljena geometrija koles vašega avtodoma igra ključno vlogo pri varnosti, udobju vožnje in celo pri porabi goriva? Pri avtooptiki se zavedamo, kako pomembno je, da je vaš avtodom v optimalnem stanju, zato vam ponujamo vrhunsko storitev preverjanja in nastavitve geometrije koles. Naša ekipa strokovnjakov uporablja najnaprednejšo tehnološko opremo, vključno s prestižnim Hofmann Equipment Geoliner 609 Imaging Wheel Aligner. Ta inovativna naprava nam omogoča natančno merjenje in nastavitev geometrije koles, ne glede na velikost vašega avtodoma.

Glavne prednosti

manjsa poraba gum

Manjša obraba gum

Manjša obraba gum za varnejšo vožnjo – izkoristite prednosti avtooptike!
varnost na cesti

Večja varnost na cesti

Povečajte varnost na cesti z našo avtooptiko – za brezskrbno vožnjo naprej!
zmanjšana poraba goriva

Zmanjšana poraba goriva

Optimizirajte porabo goriva z našo avtooptiko – za učinkovito in varčno vožnjo.
daljša življenjska doba

Daljša življenjska doba

Podaljšajte življenjsko dobo svojega vozila z našo avtooptiko – za dolgotrajno zanesljivost in užitek v vožnji!

Kaj je avtooptika

Avtooptika je postopek prilagajanja geometrije koles na vozilu, ki vključuje merjenje in nastavitev različnih parametrov. Cilj avtooptike je doseči pravilno poravnavo koles, kar vodi v boljše ravnanje, stabilnost, varnost in udobje med vožnjo. Pravilno poravnana geometrija koles pomaga tudi zmanjšati obrabo pnevmatik, izboljšati porabo goriva ter podaljšati življenjsko dobo vozila. Strokovnjaki za avtooptiko uporabljajo napredno opremo in znanje za zagotovitev natančne in kakovostne storitve. Redna avtooptika je priporočljiva, saj se lahko geometrija koles sčasoma spremeni zaradi različnih dejavnikov.

Kako se naročiti?

Za naročanje se lahko obrnete na naše strokovnjake preko telefona ali e-pošte, ki sta navedena na spletni strani. Naša lokacija se nahaja v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem pomagali in zagotovili najboljše storitve avto optike.

CENA STORITVE

Cena storitve se razlikuje glede na vrsto vozila in storitve, ki jih potrebujete. Za natančno ceno se obrnite na naše strokovnjake preko telefona ali e-pošte.

Naročite se preko spleta?

1 Step 1
Naročanje preko spleta

Zasebnosti obiskovalcev in kupcev v naši trgovini, posvečamo veliko pozornost in zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih uporabniki zaupate, občutljive informacije, zato se zavezujemo, da jih bomo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR (EU 2016/679) skrbno varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam.

Polje je obveznoizberite
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right